Lagsdrifta under korona-epidemien

Korona-situasjonen gjør at omtrent all aktivitet i Orkdal Historielag ligg brakk. Det er mange organisasjoner som slit med det samme.

For å bedre kontakten på dei fora som er åpne har historielaget tenkt å sende ut informasjon på e-post minst to ganger i året frå 2021. Men da treng vi e-post-adresse til dei som ønsker å motta informasjonsskriva. Det er også greit å ha mobil.nr. for å kunne sende SMS.

Informasjon om e-post-adresse og mobil.nr. kan gis på telefon til Folke Forfang tlf. 4152.5154, eller ved å gå inn på heimesida til historielaget, https://www.orkdal-historielag.no/, der det ligg eit skjema klart for adresseforandringer, e-postadresse og mobil-nr.

Historielaget er også på Facebook. Gå inn på Facebook og søk på: «Orkdal Historelags offisielle FB gruppe».

Så er laget også inne på Instagram. For å finne oss: Logg deg inn og søk på: orkdalhistorielag

Styret i Orkdal Historielag

Åpent møte med Jon Fredrik Skauge

Onsdag 22.januar arrangerte Orkland Bygdekvinnelag og Orkdal Historielag et felles møte med temaet Michelin-stjerner og tradisjonsmat. Jon Fredrik holdt et veldig bra foredrag om bakgrunnen for at han ble engasjert i samarbeidet med Creto.

Det ble orientert litt om Historielagets arbeid og det ble servert kaffe med smaksprøver på tradisjonsmat. Til slutt ble det visning av gamle bilder fra Orkdalsområdet. Det mest overraskende var nok at lederen i Norges Bygdekvinnelag, Ellen Krageberg, plutselig dukket opp uanmeldt. Hun var i Trøndelag og fikk nyss i dette arrangementet via Facebook.

Velfortjente blomster til Jon Fredrik Skauge.
Litt av forsamlingen som møtte opp.

Velkommen hit

Oppdatering av hjemmesiden.
Vi jobber i bakgrunnen med oppdatering av disse sidene. Det gjøres på fritiden av frivillige så fremgangen kan variere.

Prosjekt Husmannsplasser.
Vi gjør oppmerksom på at tirsdag 14. januar kl. 18:30 starer første møte i prosjekt «Husmannsplasser i Orkdal» Det foregår på Orkdal Folkebibliotek på Orkanger på møterommet i 2. etasje. Det er et åpent møte for alle interesserte. Har du kunnskap om eller interesse for temaet så møt opp. Kanskje blir det en kaffekopp også. Ta gjerne med bærbar PC om du har.

Årsmøte 2020.
Årsmøtet går av stabelen tirsdag 25. februar kl. 18:30. Vi kommer tilbake til saken med litt mer info litt senere med sakliste og møtested.